Betalen met iDEAL
Bezorging en montage mogelijk
Beoordeeld met een 9.0

Woonwinkel Zwolle

Er zijn diverse opties, wanneer u een woonwinkel in Zwolle zoekt. Maar waar treft u nu een winkel aan met een groot assortiment en die ouderwetse, vetrouwde service? Juist, bij Oosterwolde Wonen in Friesland. Hier kunt u eindeloos rondkijken in een winkel met een grote oppervlakte en gigantisch assortiment. We hebben talloze meubelen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in vloeren en slaapkamers. Nieuwsgierig? Kom gerust langs in onze woonwinkel vanuit Zwolle.

Klik hier en bepaal uw route naar Oosterwolde Wonen

Woonwinkel Zwolle: paradijs op 50 minuten rijden

Steeds meer mensen missen woonzaken waar service nog echt op nummer 1 staat. Tussen de grote ketens zijn er echter nog steeds zaken die de tijd nemen voor de klant. Oosterwolde Wonen is wat dat betreft een goed voorbeeld. Onze deskundige medewerkers denken met u mee en praten u graag bij over de laatste trends.

Liever in alle rust rondkijken in de interieurzaak? Dat is ook geen enkel probleem in onze winkel te Oosterwolde. De woonwinkel ligt vanuit Zwolle op slechts 50 minuten rijden!

  • Enorm assortiment
  • Deskundig personeel
  • Altijd scherpe aanbiedingen
  • Dichterbij dan u denkt

Woonwinkel nabij Zwolle

Veelzijdig assortiment in de woonwinkel

Het assortiment van Oosterwolde Wonen kunt u gerust veelzijdig noemen. We bieden diverse producten, die bij woonwinkels in Zwolle niet verkrijgbaar zijn. Tafels, stoelen, banken en kasten hebben we in verschillende stijlen van prachtige merken. Daarnaast kunnen we u helpen aan een betere nachtrust, met ons grote assortiment slaapkamer artikelen.

Nieuwe vloer nodig? Kies uit een groot aanbod bij onze vloeren afdeling. Natuurlijk zijn er ook regelmatig leuke acties, kortingen en aanbiedingen, waarbij u als klant profiteert van voordeel op de mooiste items. Er zijn dus genoeg redenen waarom klanten uit heel Noord-Nederland ons bezoeken. Zo hebben we regelmatig klanten uit Groningen, Leeuwarden, Meppel, Assen, Emmen en Drachten.

Woonwinkel Zwolle

Groot aanbod voor de slaapkamer

Bedden, matrassen, dekbedovertrekken, bodems, kasten en meer. Wij hebben alles voor de slaapkamer in huis. Wanneer u onze Woonwinkel vanuit Zwolle bezoekt, kunnen we u voorzien van passend advies. Bedenk dat de slaapkamer inrichten veel aandacht vereist, omdat u hier een groot deel van uw leven doorbrengt.

Maximaal comfort is van groot belang voor de nachtrust. Daarom verkopen wij ook uitsluitend kwaliteitsmerken, waaronder M-Line, Keywest, Rauch en Smellink.

Groot aanbod van meubelen en vloeren

Zoekt u een bepaalde stijl, die u bij een woonwinkel in Zwolle niet kunt vinden? Wij hebben meubelen in diverse soorten, maten en stijlen beschikbaar in de meubelzaak. Denk aan design, industrieel en landelijk. Daarbij hebben we ook fraaie woonaccessoires beschikbaar, om het interieur compleet te maken.

Natuurlijk moeten al die meubelen wel op een hoogwaardige vloer staan. Wat dat betreft is er keuze genoeg. Onze gigantische afdeling voor vloeren biedt ruimte aan onder meer PVC, laminaat en vinyl.

Woonwinkel in Zwolle

Bezoek onze woonwinkel vanuit Zwolle

De leukste interieurzaak van de regio ligt op slechts 50 minuten rijden van Zwolle. Eenmaal aangekomen, kunt u gratis parkeren op onze ruime parkeergelegenheid voor de deur. Vervolgens kunt u, onder het genot van een lekkere bak koffie, onze 4000 m2 grote woonzaak ontdekken. Uiteraard kunt u ook eenvoudig online bestellen in de webwinkel. Dan hoeft u voor onze woonwinkel Zwolle niet eens uit!

 
Laatst bekeken