Betalen met iDEAL
Bezorging en montage mogelijk
Beoordeeld met een 9.2

Woonwinkel Friesland

U zoekt een Woonwinkel in Friesland? Kom naar Oosterwolde Wonen en ontdek onze zaak met een oppervlakte van 4000 m2. We hebben talloze meubelen, vloeren en een prachtige slaapafdeling. De woonwinkel is goed bereikbaar vanuit heel Friesland, parkeren voor de deur is gewoon gratis.

In de meubelzaak profiteert u niet alleen van ons deskundige interieuradvies. Want ook dankzij onze scherpe prijzen behoren we tot de meest geliefde woonwinkels in Friesland.

Klik hier en bepaal uw route naar Oosterwolde Wonen

Rad van Fortuin actie

Woonwinkel in Friesland: ouderwetse service

Natuurlijk zijn wij niet de enige woonwinkel in Friesland. Gelukkig onderscheiden we ons wel dankzij onze ouderwetse service. Ontspannen winkelen kan bij ons online, maar uiteraard ook in de winkel te Oosterwolde. Op onze makkelijk bereikbare locatie vlakbij de N381 is ruim voldoende parkeergelegenheid. Maar waarom komen zoveel Friezen nou juist naar onze woonzaak?

  • Meest veelzijdige aanbod van vloeren, slaapkamerartikelen en meubelen in Friesland
  • Outlet met koopjes die u niet mag missen
  • Kijk rustig rond of laat u adviseren door deskundige medewerkers
  • Gratis parkeren voor de deur

Onder het genot van een goede kop koffie adviseren we u graag met betrekking tot uw interieur. We praten u graag bij over de laatste woontrends, maar u kunt uiteraard ook in alle rust rondkijken. Hoogwaardige service en een fijne aankoopbeleving, dat vinden we heel belangrijk!

Woonwinkel Friesland

Groot aanbod van meubelen in Friesland

Een huis inrichten kan best een gedoe zijn. Dat heeft voor een deel te maken met de enorme hoeveelheid keuzes tegenwoordig. Gelukkig is de grote keuze ook een voordeel. In ons assortiment vindt u een enorm aanbod van meubelen. Banken, stoelen, tv-meubels, boekenkasten, stoelen en nog veel meer vindt u in onze woonwinkel in Friesland.

We leveren uitstekende kwaliteit van diverse merken, zoals Hjort Knudsen en UrbanSofa. Dit alles voor een nette prijs. Want het is wel lekker als het allemaal betaalbaar blijft. Dat is natuurlijk ook één van de redenen waarom klanten uit plaatsen als Groningen, Leeuwarden, Drachten, Surhuisterveen, WolvegaAssen en Emmen onze meubelwinkel weten te vinden.

Interieur en woonwinkel Friesland

Aandacht voor de Friese slaapkamer

U staat er misschien niet dagelijks bij stil, maar de slaapkamer behoort tot de belangrijkste plekken in huis. Want uiteindelijk brengt u hier toch een groot deel van de tijd door. Het is dus belangrijk dat u zich prettig voelt in de slaapkamer. Daar horen niet alleen comfortabele meubelen en accessoires bij, maar ook items met stijl.

Onze woonwinkel in Friesland biedt het allemaal aan. Tussen het ruime aanbod van bedden zit ook voor u een perfect exemplaar. Cinderella en M-Line zijn bekende merken die wij voeren in het assortiment. Ook onze nachtkastjes, kledingkasten en andere meubelen zijn er in vele soorten en maten.

Friese meubelzaak met groot aanbod van vloeren

Welke vloer past het best in welke ruimte? Oosterwolde Wonen heeft voor elke woonruimte een geschikte vloer. We hebben PVC, laminaat, tapijt en vinyl beschikbaar voor u. De vloer bepaalt, onder meer vanwege de kleur, voor een groot deel de uitstraling van uw interieur.

Daarom komt het goed uit dat u kunt kiezen uit tal van kleurvarianten. Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag in de vloerafdeling, die maar liefst 400 m2 groot is. Daarmee zijn wij als woonwinkel in Friesland één van de grootste aanbieders van vloeren.

Woonwinkel in Friesland

Outlet met koopjes die u niet mag missen

Veel mensen gaan graag shoppen in een outlet. Friesland heeft op dat gebied niet heel veel te bieden. Gelukkig hebben wij onze eigen outlet in de woonwinkel, waar u doorlopend koopjes aantreft die u niet mag missen.

Afgeprijsde woonaccessoires, banken, tafels en andere meubelen. Friesland komt er massaal voor naar Oosterwolde Wonen, en dat snappen we wel!

Klik hier en bepaal uw eigen route naar Oosterwolde Wonen

Bestel online of kom naar onze woonwinkel in Friesland

U woont in Friesland en twijfelt welke meubelwinkel u moet bezoeken? Het wordt tijd om Oosterwolde Wonen te ontdekken. Dé plek waar u nog gewoon profiteert van nette service, deskundig advies en scherpe prijzen. 

Het online bestellen van meubelen is natuurlijk heel eenvoudig, omdat u de deur niet eens uit hoeft. Dat kan op deze overzichtelijke website heel simpel. Maar u bent natuurlijk ook van harte welkom bij onze woonwinkel in Friesland!

Laatst bekeken