Betalen met iDEAL
Bezorging en montage mogelijk
Beoordeeld met een 9.2

Woonwinkel Drachten

U zoekt een woonwinkel in Drachten? Kijk eens iets verderop bij Oosterwolde Wonen. Wij hebben een gigantisch assortiment, met onder meer talloze meubelen, vloeren en slaapkamerartikelen. Daarnaast zijn wij onderscheidend met ouderwetse service. Laat u adviseren door onze deskundige medewerkers, of kijk in alle rust rond.

Onze woonwinkel ligt vanuit Drachten op slechts twintig minuten rijden. Kom dus snel langs, of ontdek onze webwinkel!

Klik hier en bepaal uw route naar Oosterwolde Wonen

Rad van Fortuin actie

Woonwinkel Drachten: ruime keuze, hoge kwaliteit

Waarom het een goed idee is om naar Oosterwolde Wonen te gaan? Veel mensen komen naar onze woonwinkel vanuit Drachten om deze redenen:

  • Groot aanbod van meubelen, vloeren en slaapkamerartikelen
  • Talloze aanbiedingen in de outlet
  • Ouderwetse service, deskundig personeel
  • Gratis parkeren
  • Slechts twintig minuten rijden vanuit Drachten

Onze interieurzaak geeft u de kans om te kiezen uit een gigantisch assortiment. Zo hebben we meubelen als banken, stoelen, tafels en bedden ruim op voorraad. Kiest uit diverse stijlen, waaronder landelijk en industrieel. In ons aanbod vindt u topmerken als Hjort Knudsen, Maxfurn en Urban Sofa. In de meubeloutlet vind je de talloze koopjes, waardoor je ook nog van heerlijke kortingen kunt profiteren.

De slaapkamer opknappen? Wij hebben alles voor deze woonruimte. Ook op het gebied van vloeren zijn we een echte specialist. Bezoek onze woonwinkel vanuit Drachten of shop online in de overzichtelijke webwinkel!

Woonwinkel Drachten

Deskundige medewerkers, hoogwaardige service

Natuurlijk is een woonwinkel in Drachten vinden niet zo moeilijk. Maar waarom zou u nou net een stukje extra rijden? Oosterwolde Wonen biedt nog die ouderwetse service, die veel grote winkelketens helaas niet meer aanbieden. Onder het genot van een kop koffie kunt u zich bij ons laten adviseren.

Onze deskundige medewerkers vertellen u graag alles over de laatste trends, en geven passend advies. Geen hulp nodig? In alle rust het grote assortiment ontdekken is uiteraard ook gewoon mogelijk. Er is voldoende parkeerruimte voor de deur, waar u gratis de auto neer kunt zetten. Juist daarom krijgen we ook klanten uit Groningen, Assen, Emmen, Heerenveen, Zwolle, Leeuwarden en diverse plaatsen in Friesland.

De slaapkamerspecialist van Noord-Nederland

Is nachtrust belangrijk voor u? Ja, voor wie eigenlijk niet. De inrichting van de slaapkamer bepaalt deels hoe goed u slaapt. Een goed matras, perfecte kussens en een rustgevende inrichting kunnen het verschil maken. Onze slaapafdeling van 400 m2 biedt ongetwijfeld alles wat u nodig heeft.

Met merken als Cinderella, Keywest en M-line kunt u daarbij rekenen op uitstekende kwaliteit, wanneer u naar onze woonwinkel komt. Vragen? Maak gerust gebruik van onze uitgebreide kennis! Als echte specialist kunnen we u helpen met het optimaliseren van de slaapkamer, waardoor u zorgeloos kunt slapen in een comfortabele omgeving.

Woon en meubelwinkel in Drachten

Interieurwinkel met veel meubelen voor uw huis in Drachten

Gaat u verhuizen, of is uw interieur simpelweg toe aan vernieuwing? Meubelen in diverse stijlen zijn verkrijgbaar bij Oosterwolde Wonen. Bezoek de woonwinkel vanuit Drachten om te testen welke bank, fauteuil of eetkamerstoel het lekkerst zit. Bekijk daarnaast een groot aanbod van tafels, kasten en andere fraaie meubelen.

Ook voor de vloer kunt u bij ons terecht. We hebben vloeren van onder meer PVC, laminaat en vinyl beschikbaar. Uiteraard in talloze stijlen, zodat er ook voor u een passende vloer beschikbaar is.

Vloeren en woonwinkel in Drachten

Kom naar onze woonwinkel vanuit Drachten

Enthousiast over Oosterwolde Wonen? Onze woonzaak ligt dichter bij Drachten dan u misschien had gedacht. Een bezoek aan onze winkel is altijd de moeite waard. Niet alleen vanwege ons ruime, hoogwaardige assortiment, maar ook vanwege de hoogwaardige service.

Daar komt nog bij dat we regelmatig leuke aanbiedingen hebben, waar je ook van kan profiteren als je online winkelt in de webshop. Of stap in de auto en ontdek onze woonwinkel vanuit Drachten!

Klik hier en bepaal uw eigen route naar Oosterwolde Wonen

Laatst bekeken