Betalen met iDEAL
Bezorging en montage mogelijk
Beoordeeld met een 9.2

Over Ons

Alles op het gebied van wonen,

 

Oosterwolde Wonen

 

Voor het beste interieuradvies bent u bij Oosterwolde Wonen op het juiste adres! Deze prachtige locatie op de Veengang 20 in Oosterwolde is vanaf de provinciale weg eenvoudig te bereiken en heeft voldoende parkeergelegenheid. Onze showroom is 4000 m2 groot, waar u alles kunt vinden op het gebied van meubelen, vloeren en slapen. Zo vindt u hier onder andere een gigantische meubelafdeling van 3200 m2 met een ruim assortiment aan meubelen en een wisselende collectie van woonaccessoires, een slaapafdeling van 400 m2 met voorname merken als Cinderella en M-Line en een vloerafdeling van 400 m2 waar u het perfecte fundament van uw woning samen kunt stellen.

 

Bij Oosterwolde Wonen bent u aan het juiste adres voor iedere meubel in iedere woonomgeving. Wilt u lekker en snel genieten van uw meubelen? Samen met Oosterwolde Wonen richt u uw huis razendsnel in. Een groot gedeelte van onze collectie is binnen korte tijd of zelfs uit voorraad leverbaar.

“Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon”.

Bent u opzoek naar persoonlijk interieuradvies of wilt u gewoon even rondkijken? Dat is zeker mogelijk! Ons personeel staat u maar graag te woord over de nieuwste woontrends, meubelen, vloeren of beddengoed. En dat alles onder het genot van een smakelijk bakje koffie. Dat is hét uitgangspunt van Oosterwolde Wonen. Wij willen u als woonwinkel niet alleen een product of dienst verkopen, maar juist ook een fijne aankoopbeleving garanderen. Daarom is ouderwetse service bij ons nog heel gewoon.

Voor alle meubelen kunt u de gewenste maten aangeven, met het perfecte meubel tot gevolg. Meubelen precies naar wens, en dat tegen een verrassende prijs! Ons ervaren team, bestaande uit 10 enthousiaste medewerkers, staat u met uitstekende service graag te woord. Werk iedere ruimte in uw huis compleet af met de aantrekkelijkste fauteuils, de mooiste gordijnen en flitsend beddengoed. Alles op het gebied van wonen, Oosterwolde Wonen!

Laatst bekeken