Betalen met iDEAL
Gratis Bezorging en Montage
Beoordeeld met een 8.7
1 van 3
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Salontafel Roos (€199)
Salontafel Roos
Salontafel Roos Deze salontafel is gemaakt van beton en heeft een metalen frame eronder. De kleur van de salontafel is uitgevoerd in beton. Deze salontafel staat in onze showroom en is direct leverbaar voor €199 of kan worden bezorgd tegen een meerprijs. Er kan wat mankeren aan de salontafel. Voor vragen kom gerust in de winkel! Specificaties: Hoogte: 36 cm; Breedte: 135 cm;...
€199 € 249,00 *
Productdetails
Salontafel Jimmy (€349)
Salontafel Jimmy
Salontafel Jimmy Deze salontafel is gemaakt van hout en heeft een metalen frame eronder. De kleur van de salontafel is uitgevoerd in eiken. Deze salontafel staat in onze showroom en is direct leverbaar voor €349 of kan worden bezorgd tegen een meerprijs. Er kan wat mankeren aan de salontafel. Voor vragen kom gerust in de winkel! Specificaties: Hoogte: 40 cm; Breedte: 130 cm;...
€349 € 399,00 *
Productdetails
Salontafel Bento (€199)
Salontafel Bento
Salontafel Bento Deze salontafel is gemaakt van lamulux. De kleur van de salontafel is uitgevoerd in bruin. Deze salontafel staat in onze showroom en is direct leverbaar voor €199 of kan worden bezorgd tegen een meerprijs. Er kan wat mankeren aan de salontafel. Voor vragen kom gerust in de winkel! Specificaties: Hoogte: 40 cm; Breedte: 135 cm; Diepte: 67 cm.
€199 € 299,00 *
Productdetails
Salontafel Explosion (€249)
Salontafel Explosion
Salontafel Explosion Deze salontafel is gemaakt van lamulux. De kleur van de salontafel is uitgevoerd in bruin. Deze salontafel staat in onze showroom en is direct leverbaar voor €249 of kan worden bezorgd tegen een meerprijs. Er kan wat mankeren aan de salontafel. Voor vragen kom gerust in de winkel! Specificaties: Hoogte: 40 cm; Breedte: 135 cm; Diepte: 67 cm.
€249 € 299,00 *
Productdetails
Salontafel Vivian (€79)
Salontafel Vivian
Salontafel Vivian Deze salontafel is gemaakt van hout. De kleur van de salontafel is uitgevoerd in eiken. Deze salontafel staat in onze showroom en is direct leverbaar voor €79 of kan worden bezorgd tegen een meerprijs. Er kan wat mankeren aan de salontafel. Voor vragen kom gerust in de winkel! Specificaties: Hoogte: 45 cm; Breedte: 60 cm; Diepte: 60 cm.
€79 € 119,00 *
Productdetails
Salontafel Novara
Salontafel Novara
Salontafel Novara Deze salontafel is gemaakt van hout en heeft een metalen frame. De kleur van de salontafel is uitgevoerd in eiken. Deze salontafel staat in onze showroom en is direct leverbaar voor €305 of kan worden bezorgd tegen een meerprijs. Er kan wat mankeren aan de salontafel. Voor vragen kom gerust in de winkel! Specificaties: Hoogte: 45 cm; Breedte: 135 cm;...
€305 € 495,00 *
Productdetails
Salontafel Marnix (€199)
Salontafel Marnix
Salontafel Marnix Deze salontafel is gemaakt van hout en heeft houten poten eronder. De kleur van de salontafel is uitgevoerd in eiken. Deze salontafel staat in onze showroom en is direct leverbaar voor €199 of kan worden bezorgd tegen een meerprijs. Er kan wat mankeren aan de salontafel. Voor vragen kom gerust in de winkel! Specificaties: Hoogte: 40 cm; Breedte: 140 cm;...
€199
Productdetails
Salontafel Sterling (€249)
Salontafel Sterling
Salontafel Sterling Deze salontafel is gemaakt van lamulux. De kleur van de salontafel is uitgevoerd in grijs. Deze salontafel staat in onze showroom en is direct leverbaar voor €249 of kan worden bezorgd tegen een meerprijs. Er kan wat mankeren aan de salontafel. Voor vragen kom gerust in de winkel! Specificaties: Hoogte: 40 cm; Breedte: 135 cm; Diepte: 67 cm.
€249
Productdetails
Salontafel Leonie (€249)
Salontafel Leonie
Salontafel Leonie Deze salontafel is gemaakt van lamulux. De kleur van de salontafel is uitgevoerd in grijs. Deze salontafel staat in onze showroom en is direct leverbaar voor €249 of kan worden bezorgd tegen een meerprijs. Er kan wat mankeren aan de salontafel. Voor vragen kom gerust in de winkel! Specificaties: Hoogte: 40 cm; Breedte: 135 cm; Diepte: 67 cm.
€249
Productdetails
Salontafel Maxtra (€299)
Salontafel Maxtra
Salontafel Maxtra Deze salontafel is gemaakt van lamulux. De kleur van de salontafel is uitgevoerd in grijs. Deze salontafel staat in onze showroom en is direct leverbaar voor €299 of kan worden bezorgd tegen een meerprijs. Er kan wat mankeren aan de salontafel. Voor vragen kom gerust in de winkel! Specificaties: Hoogte: 40 cm; Breedte: 135 cm; Diepte: 67 cm.
€299
Productdetails
Salontafel Flex (€299)
Salontafel Flex
Salontafel Flex Deze salontafel is gemaakt van lamulux. De kleur van de salontafel is uitgevoerd in grijs. Deze salontafel staat in onze showroom en is direct leverbaar voor €299 of kan worden bezorgd tegen een meerprijs. Er kan wat mankeren aan de salontafel. Voor vragen kom gerust in de winkel! Specificaties: Hoogte: 40 cm; Breedte: 135 cm; Diepte: 67 cm.
€299
Productdetails
Salontafel Max (€249)
Salontafel Max
Salontafel Max Deze salontafel is gemaakt van lamulux. De kleur van de salontafel is uitgevoerd in eiken. Deze salontafel staat in onze showroom en is direct leverbaar voor €249 of kan worden bezorgd tegen een meerprijs. Er kan wat mankeren aan de salontafel. Voor vragen kom gerust in de winkel! Specificaties: Hoogte: 40 cm; Breedte: 135 cm; Diepte: 67 cm.
€249
Productdetails
1 van 3
Laatst bekeken