Betalen met iDEAL
Gratis Bezorging en Montage
Beoordeeld met een 8.7

Openingstijden

UPDATE CORONAVIRUS

Wij zijn geopend!

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staat voorop bij Oosterwolde Wonen.
Wij volgen het nieuws rondom het Coronavirus aandachtig. Hygiëne vinden wij altijd erg belangrijk, maar hier besteden wij in deze tijden extra aandacht aan.

Onze medewerkers zijn goed geïnformeerd: Zo schudden wij geen handen, houden wij gepaste afstand van elkaar en houden wij rekening met alle hygiënische maatregelen.

Iets wat u misschien niet van ons gewend bent, maar wij nu noodzakelijk achten.Wij doen er alles aan om u zorgeloos in onze winkel te verwelkomen! Wij verzoeken u echter om wel alert te zijn op uw eigen gezondheid. De koffie staat voor u klaar.

Wij blijven bezorgen!

Onze bezorgers komen nog steeds iedere donderdag langs om de door u bestelde goederen te bezorgen. Hiervoor hebben verscherpte richtlijnen ingesteld voor de veiligheid van onze bezorgers en uzelf.

Onze bezorgers hebben desinfectiemiddel en doekjes mee en proberen fysiek contact zoveel mogelijk te vermijden. Bij binnenkomst houden zij een gepaste afstand en schudden zij geen handen.

Wij vragen u ook om per pin te betalen als wij de bestelde meubelen bij u komen bezorgen. Na ieder pinmoment wordt de pin door onze bezorgers weer schoongemaakt.

Heeft u als klant last van ziekte of bent u in contact geweest met iemand die het coronavirus heeft, dan vragen wij u z.s.m. contact op te nemen en uw afspraak te verzetten. Mocht u dat niet willen, dan vragen wij u of de bezorgers de meubelen ongemonteerd bij uw voordeur mogen afzetten.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ben je opzoek naar prachtige, meubelen in de buurt van Friesland, Groningen en Drenthe? Dan ben je bij Oosterwolde Wonen te Oosterwolde aan het juiste adres! Wij hebben een divers aanbod aan meubelen, vloeren en slaapartikelen waar je eindeloos inspiratie op kunt doen.

Oosterwolde Wonen
Veengang 20
8431 NJ Oosterwolde

Mobielnummer: 06 - 11945986
Telefoonnummer: 0516 - 745006
Email: info@oosterwoldewonen.nl

Openingstijden

Maandag 13:30 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00 (KOOPAVOND)
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten

Laatst bekeken