Betalen met iDEAL
Bezorging en montage mogelijk
Beoordeeld met een 9.0

Openingstijden

HOERA, WIJ ZIJN WEER GEOPEND ZONDER AFSPRAAK!

Onze winkel mag haar deuren weer openen! Wij heten jullie weer van harte welkom in onze showroom van maarliefst 4000 m2 aan woonplezier! Wij blijven onze goederen zoveel mogelijk bezorgen, iedere donderdag maken wij veel mensen blij met hun nieuwe bank, fauteuil of eetkamerstoel. Via de telefoon, WhatsApp en e-mail staan wij voor je klaar bij vragen, hulp of advies. 

Onze meubelcollecties zijn ook online te bekijken en te bestellen! Voor vragen of advies over deze producten kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen via onderstaande contactgegevens.
 
☎0516 - 745006 (Tevens WhatsApp Business)
?info@oosterwoldewonen.nl
 
Wij blijven bezorgen!

Onze bezorgers komen nog steeds iedere donderdag langs om de door u bestelde goederen te bezorgen. Hiervoor hebben verscherpte richtlijnen ingesteld voor de veiligheid van onze bezorgers en uzelf.
Onze bezorgers hebben desinfectiemiddel en doekjes mee en proberen fysiek contact zoveel mogelijk te vermijden. Bij binnenkomst houden zij een gepaste afstand en schudden zij geen handen.
Wij vragen u ook om per pin te betalen als wij de bestelde meubelen bij u komen bezorgen. Na ieder pinmoment wordt de pin door onze bezorgers weer schoongemaakt.

Heeft u als klant last van ziekte of bent u in contact geweest met iemand die het coronavirus heeft, dan vragen wij u z.s.m. contact op te nemen en uw afspraak te verzetten. Mocht u dat niet willen, dan vragen wij u of de bezorgers de meubelen ongemonteerd bij uw voordeur mogen afzetten.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ben je opzoek naar prachtige, meubelen in de buurt van Friesland, Groningen en Drenthe? Dan ben je bij Oosterwolde Wonen te Oosterwolde aan het juiste adres! Wij hebben een divers aanbod aan meubelen, vloeren en slaapartikelen waar je eindeloos inspiratie op kunt doen.

Oosterwolde Wonen
Veengang 20
8431 NJ Oosterwolde

Telefoonnummer: 0516 - 745006
Email: info@oosterwoldewonen.nl

Openingstijden

Maandag       13:30 - 18:00 uur
Dinsdag         10:00 - 18:00 uur
Woensdag     10:00 - 18:00 uur
Donderdag    10:00 - 21:00 uur
Vrijdag           10:00 - 18:00 uur
Zaterdag       10:00 - 17:00 uur
Zondag gesloten

Laatst bekeken